16.5.08

Love Story

Seara a inceput asa cum incep de regula chefurile de rockeri. Toti cei care au venit sunt deja beti. Se asculta muzica la maxim, bateria, basii si riffurile cu efect de distortion te fac sa iti fie putin frica pentru perioada de functionare a boxelor dar si pentru timpanele participantilor. Se bea, se fumeaza, se varsa bautura pe jos, se sparg in mod periodic pahare.Intr-un colt, doi pletosi care se prefac ca au in maini chitare electrice, stau cu capul aproape bagat in boxa si se agita...

Mihai e si el la petrecere. A baut deja aproape o sticla de vodca si acum, la bustul gol, urla ceva pe o piesa heavy metal. De fapt, vrea sa ii atraga asa atentia Silviei, care sta la o masa in capatul celalalt al camerei.

Total dezinhibat acum, Mihai se duce la ea, cu parul lung in mare dezordine, trasnspirat si murdar. Murdar din cauza numeroaselor caderi pe pardoseala acoperita in multe locuri cu un amestec de vodca, cola, scrum, bere, scrum de tigara si mizerie de pe talpile bocancilor.

- Vad ca esti singura, ne cuplam?

Ea, tunsa foarte scurt si cu un tatuaj anarhist care iese de sub breteaua maieului negru pe care il poarta, se uita la el cu ochii ei mari albastri, mari si machiati strident cu negru. Dupa doua secunde de gandire, Silvia zice ca OK.

In acelasi moment, Mihai se dezechilibreaza si cade peste Silvia. Si daca tot s-a intimplat asta, incepe sa o sarute, o pipaie evident. Silvia raspunde avansurilor.


Seara celor doi se scurge in reprize de sarutari, consum de alcool si dans.

Spre 2-3 dimineata, Silvia ii propune sa iasa afara un pic. Pe terasa, fata scoate o tigara speciala, din iarba. O aprinde si o fac amindoi posta. In scurt timp, ochii celor doi devin injectati si respiratia ajunge sa fie una sacadata. Cad amindoi de acord ca nu au chef sa faca sex acuma si se hotarasc sa lase asta pe alta data, ca oricum au facut cunostinta.

Mihai pleaca spre casa intr-un final prin parc. Se opreste din cind in cind pe linga vreo tufa ca sa vomite. Organismul lui ins vrea pauza, nu mai rezista si lesina. Prietenul care il insoteste suna la Salvare si,la fel, pe Silvia, sa-i spuna ce s-a intimplat.

Salvarea vine neasteptat de repede, medicii il ia pe Mihai, il duce la spital. Dupa spalaturi stomacale si alte proceduri medicale, Mihai este dus intr-un pat unde acesta doarme linistit.

A doua zi, la pranz, mama Silviei, sefa de tura la urgente in noaptea trecutam ii povesteste cum a fost adus un tinar aproape in coma din cauza alcoolului. Nu-i exclus sa fie consumat si ceva droguri usoare....

Silvia, ducind o lingura de ciorba la gura, ii spune mamei:
„- E noul meu iubit mama!”