16.5.08

Un stres in plus

A fost o zi tare aglomerata la multinationala media cu sediul in nordul Bucurestiului. Toata ziua telefoane peste telefoane, cum facem asta, cum facem cealalta. Fata de presiunea normala, de zi de zi, sarcinile au fost mai multe si mai grele. In consecinta, intirzierile au fost mai mari iar nervii mai intinsi si mai apoape de explozie.

Insa, asa cum lucrurile bune au un sfirsit, si cele mai putin placute il au pe al lor. Pina la urma treaba s-a facut, a iesit bine, sefii sunt multmiti… Angajatii suprasolicitati fantazeaza deja cu voce tare despre cite beri vor bea in seara asta ca sa isi reseteze creierul.

Ziarista Mihaela a terminat treaba, si-a pus laptopul si celelalte lucruri in rucsac, si-a pus castile de la iPod in urechi si a plecat spre statia de metrou.

S-a facut deja tirziu si intuneric. Zona iti poate da fiori noaptea, mai ales din cauza iluminatului public ramas acelasi de 10 ani. Trotuarele sunt pline cu noroi, caini cu priviri parca prea inteligente si agresive se plimba de colo colo in cautare de culcus sau ceva gunoaie gustoase.

Mihaela isi suna iubitul pe telefonul mobil si ii propune o iesire in oras, la bere. Si el a lucrat azi pina tirziu. “-Da, iesim la o bere.” Discutia continua apoi cu subiecte profesionale dar si specifice relatiei de gugulica-guguloi.

Strada e aproape pustie. Mihaela ride la telefon, discutia e placuta si face sa treaca mai repede timpul pina va ajunge in metrou si mai apoi, la restaurant.

Numai ca la un moment dat, in mijlocul discutiei amuzante, Mihaela scoate un tipat. A simtit o mina iesita pe neasteptate din intuneric cu intentia clara si realizata de a-i pune mina pe un san. Tipatul se prelungeste vreo 2-3 secunde, lasindu-l pe prietenul de la telefon nedumerit si ingrijorat. “-Ce s-a intimplat?”

Mihaela se intoarce speriata spre directia de unde venea mina intruziva si vede un barbat tinar de culoare, cu haine ponosite si cu pantalonii negri si chilotii aparent albi coboriti pina la nivelul genunchilor. O priveste pe domnisoara cu subinteles si ii face semn s-o urmeze performind in acelasi timp o activitate intensa de auto-erotism.

Domnisoara grabeste insa pasul pina aproape la fuga in timp ce artera de la git ii bate darabana. Tinarul cuprins de febra senzuala nu o urmeaza, impiedicat si de pantalonii coboriti pe vine dar si de infrigurata si singuratica preocupare sexuala.

La intrarea in statia de metrou Mihaela se mai linisteste si ii relateaza aparent calm prietenului ramas inca la telefon ca un homeless negru a venit la ea si i-a aratat puţa.
“-A! raspunde iubitul. Esti ok acum?” Ea raspunde ca da iar barbatul continua: “ -E adevarat ce se spune despre negri ca sunt bine dotati?”

1 Comments:

At 8:19 p.m., Blogger ramona said...

ca sa vezi...pt unii marimea chiar conteaza....ding ding prietenul mihaelei!

 

Trimiteți un comentariu

<< Home